juriš mercedesom

Nakon svađe u kafiću pokušao pregaziti dvojicu muškaraca

privođenje
Ivana Ivanović/PIXSELL
06.04.2012.
u 11:18

Jednog je udario retrovizorom, a drugom je uništio auto. Srećom, nitko nije teže ozlijeđen

Policija iz Umaga sumnjiči  37-godišnjaka iz Umaga da je pokušao ubiti dvojicu muškaraca s kojima se sukobio. Sukob je počeo u srijedu oko 23.20 sati u jednom tamošnjem kafiću. Osumnjičeni 37-godišnjak bio je u društvu 43-godišnjaka iz Umaga kada su im prišla dvojica muškaraca, 40-godišnjak s bujskog područja i 39-godišnji državljanin Srbije s područja Brtonigle. Kratko su se porječkali i naguravali pa su sva trojica, i jedna žena, izašli van. Svađa se nastavila i na parkiralištu. 

U jednom trenutku 37-godišnjak je sjeo u Mercedes  te je punom brzinom krenuo prema dvojici muškaraca. Iako su uspjeli izbjeći direktan udarac automobila, Mercedes je retrovizorom udario 40-godišnjaka koji je pritom lakše ozlijeđen. 37-godišnjak je ipak nastavio vožnju i udario parkirani Fiat 40-godišnjaka s bujskog područja. Fiat je od siline udaraca odbačen na nogostup i ukrasno bilje, a 37-godišnjak se potom udaljio s mjesta događaja, no policijski službenici ubrzo su ga zatekli nešto dalje u Zemljoradničkoj ulici

Umažanin je noćas predan pritvorskom nadzorniku. 

Komentara 3

OL
olovka
12:45 06.04.2012.

Dali bi VI kao citaoci ovog clanka , bez razloga uradili ovo sto i ovaj sa mercedesom?

HS
Hrvatski sin
21:51 06.04.2012.

istra je puna srba ,to je činjenica!

JV
j.vojvoda
07:12 07.04.2012.

Olovka, ja bez razloga ovo nebi uradio sto je on uradio, ali sam sigaran da ni on nije to uradio bez razloga. Dobar pokazatelj tome je cinjenica da je jedan srbin... Sto je on tu radio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije