nije stigla požaliti

Nakon tjedan dana tetovaža od 670 kuna joj je nestala: "idi traži povrat novca"

Tetoviranje
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/3
21.02.2022.
u 18:04

Nekoliko je komentatora spomenulo da tetovaže na prstima obično ne opstanu dugo kao na drugim dijelovima tijela – no svi su inzistirali da bi svakako trebale trajati dulje od tjedan dana

Požalit ćeš kada ostariš - uvjerljivo prvo mjesto među najčešćim argumentima protivnika tetovaža. Bilo da je riječ o maloj ili velikoj, beznačajnoj ili pak tetovaži sa značenjem, uvijek se nađe netko tko će iskomentirati da tinta na tijelu neće izgledati nimalo lijepo kad osoba bude stara i da će požaliti što si je "šarala" po tijelu. No, jedna žena s TikToka nije čak niti dobila priliku zažaliti jer joj je 670 kuna vrijedna tetovaža nakon tjedan dana - nestala, prenosi Mirror.

Taylor Gehris s Floride, podijelila je video u kojem je objasnila da želi moderan uzorak plamena nacrtan na prstu, a to je i dobila. Ipak, nakon samo tjedan dana tinta je gotovo pa potpuno nestala.

@taylorgehris Get a tattoo they said #twinflame #tattootok #tattoo #fyp #badtattoo ♬ Oh No - Kreepa

Prema riječima 20-godišnje Taylor, koja objavljuje pod korisničkim imenom @taylorgehris, tetovažu je platila 100 dolara (664 kune) vjeruje da je tako brzo izblijedjela jer djevojka koja ju je tetovirala "nije dovoljno duboko ušla pod kožu". Nekoliko je komentatora spomenulo da tetovaže na prstima obično ne opstanu dugo kao na drugim dijelovima tijela – no svi su inzistirali da bi svakako trebale trajati dulje od tjedan dana.

- Tetovaže na prstima blijede, da, ali ne bi trebale potpuno nestati - napisao je jedan TikTok korisnik u komentaru, a drugi se nadovezao da njegova tetovaža na prstu stoji i deset godina nakon što je napravljena. U jednom su svi složni - savjetuju da bi Taylor trebala tražiti povrat novca.

- Prsti ne drže dobro tintu. Ali TJEDAN KASNIJE i tako je izgledalo? Idi vrati svoj novac! - glasi jedan od komentara.

Komentara 1

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
18:21 21.02.2022.

prst bio stalno na vlažnom...i ode tinta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije