Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Nakon verbalnog sukoba, 64-godišnjakinja udarila muškarca oštrim predmetom u glavu

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.01.2024.
u 18:02

U mjestu Markovo Polje, muškarac pod utjecajem alkohola ušao je u kućno dvorište 64-godišnjakinje što je rezultiralo verbalnim, ali i fizičkim sukobom.

U neposrednoj blizini Zagreba, u mjestu Markovo polje, pijani muškarac (49) se verbalno sukobio sa starijom ženom (64) koja ga je zatim udarila oštrim predmetom po glavi, javlja PU zagrebačka.

Nakon napada koji se dogodio jučer poslijepodne oko 14:20 sati, muškarac joj je uzeo oružje te se udaljio iz dvorišta. 

Nedugo nakon samog incidenta ga je pronašla policija u mjestu Vugrovec te je odveden u policijski službeni prostor pa zatim u Kliničku bolnicu Dubrava kako bi primio liječničku pomoć radi ozljeda. Utvrdilo se kako je bio pod utjecajem alkohola s 2,42 promila u krvi.

POVEZANI ČLANCI:

Muškarac je lakše ozlijeđen, a žena (64) je uhićena radi sumnje da je počinila pokušaj ubojstva. Istraga je i dalje u tijeku. 

VIDEO Teška prometna nesreća u Sisku

Komentara 2

MC
MCA
23:51 22.01.2024.

Nevjerovatno! Znaci pijanac moze nekog ubiti I nije odgovoran?

BF
bf23
19:47 21.01.2024.

Pijani lik sa nožem u ruci ti uđe u dvorište i prijeti,ti se braniš i zaradiš kaznenu prijavu!? Čestitam,zakoni su prilagođeni za kriminalce i osobe devijantnog ponašanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije