PRESUDIO SEBI

Napad u Njemačkoj: Ubijene dvije osobe u pucnjavi, napadač je navodno bio lovac

Euro 2024 - Round of 16 - England v Slovakia
John Sibley/REUTERS
14.07.2024.
u 15:27

Dvije su žene teško ozlijeđene u napadu

Jedan muškarac u Njemačkoj ove je nedjelje usmrtio sebe i još dvoje u napadu u nedjelju u kući u Lautlingenu, selu u njemačkoj pokrajini Baden-Wuerttemberg, objavila je lokalna policija. 

Dvije su žene teško ozlijeđene u napadu, o čemu je prvi izvijestio list Bild, a javlja Reuters. Šira javnost nije ugrožena, priopćila je policija. Prema Bildu, muškarac je navodno bio lovac koji je imao registrirano više komada vatrenog oružja, a istražitelji pretpostavljaju kako je zločin počinjen u krugu obitelji. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar anti azovac
anti azovac
17:27 14.07.2024.

Kakve veze ima Nordrhein-Westfalen i Baden-Wuerttemberg? Na slici su policijska vozila NRW (Nordrhein-Westfalen)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije