TAKO MLAD, A VEĆ U PROBLEMIMA

Napao ga pa zaprijetio: Ako me prijaviš policiji, nanijet ću ti zlo!

Bjelovar: Priveden vozač za kojeg se sumnja da je namjerno usmrtio dugogodišnjeg prijatelja
Damir Spehar/PIXSELL
25.10.2024.
u 08:12

U stanu u kojem su osim napadača bila tri oštećenika, od kojih je jedan bio maloljetnik, fizički je napao jednog od njih tražeći da mu preda novac

Razbojništvo, sprečavanje dokazivanje i prijetnje djela su za koja se sumnjiči 19-godišnjak, koji je zbog toga ispitan  na ODO Bjelovar. Sumnjiči ga se za razbojstvo koje se dogodilo 2. listopada u jednom stanu u Bjelovaru. U stanu u kojem su osim njega bila tri oštećenika, od kojih je jedan bio maloljetnik, fizički je napao jednog od njih tražeći da mu preda novac. Kada mu je napadnuti predao 230 eura, 19-godišnjak mu je zaprijetio:

- Ako me prijaviš policiji, ubit ću te! Osim njemu, istim riječima je zaprijetio i drugoj dvojici oštećenika koji su bili u stanu. Nadalje, sumnjiči ga se i da se 19. listopada u jednom parku fizički sukobio s jednim maloljetnikom.

- Nanijet ću ti zlo, ako me prijaviš policiji! - zaprijetio mu je. Istim riječima je zaprijetio i maloljetnici koja je bila blizu, pa je čula koje je prijetnje 19-godišnjak izgovorio. Nakon što je ispitan, 19-godišnjak je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Bjelovaru koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije