Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O TUČNJAVI

"Napao me jer sam njegovoj ženi dao otkaz"

21.12.2001.
u 00:00

* PU zagrebačka je priopćila da je Marko S. udario Damira Anića, koji je uzvratio udarac, a potom su se u sukob, na strani Anića, uključili Dubravko Anić i Marijo K.

ZAGREB - U prodavaonici "Anić holding" na Trgu bana Jelačića, u srijedu oko 15 sati potukli su se vlasnik Damir Anić (39) i Marko S. (32), a obojica su lakše ozlijeđeni. U pomoć Aniću priskočili su njegov brat Dubravko (37) i Mario K. (29). Tučnjavu, u kojoj su radile šake i drške pištolja, nije mogla zaustaviti ni policijska ophodnja i smirila se tek kad je policiji pozvano pojačanje, rečeno je jučer u policiji.

Kako je priopćila PU zagrebačka, Marko S. došao je u "Anić holding" zbog neriješenih poslovnih odnosa poslodavca i njegove supruge Željke S., koja je dobila otkaz i kojoj Anić navodno duguje novac za plaću. Damir Anić i Marko S. odmah su se posvadili i Anić je, jer je njegov protivnik visok i jak, počeo uzmicati na kat. Marko S. na polukatu ga je udario, a Anić mu je uzvratio. Prodavačice su nazvale policiju.

Prije policije došli su Dubravko Anić i Marijo K. Oni su pomogli Damiru Aniću, a nije ih mogao zaustaviti ni dolazak prve ophodnje policajaca. Jedan od zavađenih čak je udario policajca u zube i rasjekao mu donju usnicu. U gužvi je nekom ispao pištolj, hrvatski samokres. Dubravko Anić uzeo je pištolj i njime po glavi izudarao Marka S. Kad su se zavađeni uspjeli smiriti, Marko S. prevezen je u Kliniku za traumatologiju, a Damir Anić odbio je liječničku pomoć, navodi se u policijskom priopćenju.

U PU zagrebačkoj jučer su rekli da Dubravko Anić ima već pet prijava, uglavnom za nasilničko ponašanje, a Mario K. čak 17, među kojima za prijevaru, teško ozljeđivanje, dvije iznude i nasilničko ponašanje.

Damir Anić sinoć je želio demantirati neke navode iz policijskog priopćenja.

- Ništa ne dugujem supruzi Marka S., sve joj je isplaćeno, što je ona i potpisala. On me pretukao zato što sam otpustio njegovu ženu. Došao je s pištoljem i brutalno me napao u mojoj kući. Dvostruko je jači od mene, kako ste i napisali. Udarao je mojom glavom o pod, imam podljeve i oguljotine po tijelu. Evo, tu je i dokumentacija s Rebra - predočio nam je Damir Anić, koji veli da nije točno kako je odbio liječničku pomoć. (aka, hd)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije