virovitica

Napreduju radovi na izgradnji škole u općini Lukač

lukač škola
Maja Šantoši
16.10.2012.
u 22:49

Vrijednost ove investicije je 785.000,00 kuna koje financira Virovitičko-podravska županija i Općina Lukač

LUKAČ,VIROVITICA – Izgradnja područne škole u Lukaču, OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje napreduje prema zadanim planovima i radovima koji su dogovoreni prije mjesec dana .Temelji škole su završeni prije nekoliko dana te sada slijedi izgradnja nosivih zidova. Podsjetimo, kamen temeljac je za ovu školu te za područne škole u Rogovcu i Starogradačkom Marofu, je postavljen 5.rujna, na svečanosti proslave početka gradnje.

Vrijednost ove investicije je 785.000,00 kuna koje financira Virovitičko-podravska županija i Općina Lukač. Završetak radova je zakazan za svibanj, 2013.godine. Na području Virovitičko-podravske županije uz trud i marljivost župana Tomislava Tolušića te njegovih bliskih suradnika, izgrađeno je čak dvadeset novih škola, a mnoge su obnovljene.

Otvoreno je pet sportskih dvorana (u Gradini, Špišić Bukovici, Čačincima, Voćinu i Mikleušu), te je u Virovitici otvorena obnovljena zgrada Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici.

Ulaganje u školstvo, izgradnju škola i sportskih dvorana je obogaćivanje budućnosti koja je pred nama, to je nasljedstvo koje ostavljamo mladim naraštajima koji će to darivanje predati opet nekim novim, slijedećim naraštajima. Stoga, ovaj hvalevrijedan niz izgradnje i ulaganja je svakako ohrabrujuć poticaj za neko novo, još vedrije i pametnije sutra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije