OBLJETNICA HAMASOVOG NAPADA

Nasiljem, razaranjem i ratom ne mogu se riješiti politički problemi na Bliskom istoku

08.10.2024.
u 12:14

Izraelska vojska nakon godinu dana borbi tvrdi da je u velikoj mjeri uništila Hamas, no to se čini upitnim. Na samu godišnjicu napada Hamas je ispalio rakete na Tel Aviv

Ključne riječi

Komentara 1

UA
uaua
13:20 08.10.2024.

Pravi vladari svijeta su psihopati,sotonisti, bankari, iluminati, lažni židovi sabatinci koji trenutno koriste Izrael kao svoj centar djelovanja. U tijeku je proces u kojem iluminati (a koji su skrivali zadnjih 80 godina u izraelskoj vladi ) vrše tranziciju prema svom novom domaćinu, a koji će biti Kina. Svjesno manipuliraju izraelskim narodom i rado će ga žrtvovati (kao što je svjesno žrtvovan i u drugom svjetskom ratu) sa ciljem da se podignu svoj treći hram u Jerusalemu, a na mjestu postojeće džamije , sve u skladu sa Talmudom. III svjetski rat je već počeo (kao što je rekao veliki mason Albert Pike - bit će to sukob zapada koji podržava židove i islamskog svijeta a , na ruševinama njega pojavit će se novi spasitelj Antikrist koji će biti nosioc novog svjetskog poretka, veliki humanist, filantrop, znanstvenik i tehnokrat , koji će organizirati globalni progon Crkve. Vratite se Kristu, ali to nije lako u ovom svijetu i traži vrijeme. To je proces, a vremena je malo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije