TREĆI DAN POTRAGE

Nasilnik iz Klisa ustrijelio psa, a ženi slomio nos i zglob: Otkriveno što mu je pronađeno u kući

Davor Firić
PU splitsko-dalmatinska
02.02.2024.
u 08:08

Firić je u bijegu već treći dan nakon što je premlatio suprugu i ustrijelio psa

Policija je prilikom pretrage kuće Davora Firića u Klisu pronašla velike količine droge te oružje. Među ostalim, nađeno je osam kilograma marihuane i kilogram amfetamina, kao i puška, pištolj te streljivo.

Firić je u bijegu već treći dan nakon što je premlatio suprugu i ustrijelio psa. Ženi je slomio nos, skočni zglob i nanio teške ozljede oka, pomoć joj je ukazana u KBC-u Split, piše Dalmatinski portal.

Prije sedam godina također je bio nasilan prema tadašnjoj supruzi. Premlatio ju je na igralištu, a potom se na pet sati zatvorio s maloljetnom kćeri i prijetio da će ubiti i sebe i nju. I tada je imao oružje uza sebe.

Policiji su dobro poznati i sinovi Davora Firića. Ante Firić tukao se na utakmici Partizana i Crvene zvezde u Beogradu, a Sandro Firić osuđen je na 12 godina zatvora zbog ubojstva Branka Mijatovića. Nedugo nakon beogradske epizode, Ante Firić smrtno je stradao pretrčavajući autocestu.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO U Splitu na ulici pronađeno tijelo nepoznatog muškarca

Komentara 2

Avatar horuk
horuk
09:00 02.02.2024.

Baš simpatićno, još se bio zatvorio i prijetio ubojstvom kćerke. I opet leta slobodan ulicom. Trebali bi svi odreda ići antinim primjerom i češće pretrčavati autoput.

GN
gnoj
08:55 02.02.2024.

Lijepa familija !Sve ih staviti na autocestu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije