SKRIVAO SE

Nastavak mučnog slučaja iz Srbije: Policija uhitila oca koji je kćer (8) godinama držao zatočenom

MUP Srbije
28.03.2023.
u 19:31

Policija je u suradnji s dežurnim zamjenikom državnog tužitelja pronašla i uhitila Pašalića za kojim se tragalo od 24. ožujka. Uhićen je u stanu svog prijatelja kod kojeg se krio od policije

Beogradska policija uhitila je Uroša Pašalića (7), oca kojeg se tereti da je godinama vlastitu kćer (8) držao zatočenom u stanu. Trenutno se nalazi u pritvoru za kojeg je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati. 

Kako javlja Nova.rs, policija je u suradnji s dežurnim zamjenikom državnog tužitelja pronašla i uhitila Pašalića za kojim se tragalo od 24. ožujka. Uhićen je u stanu svog prijatelja kod kojeg se krio od policije. 

Podsjetimo, cijeli slučaj koji je zgrozio javnost otkriven je kada je Beograđanka prijavilla policiji da ju je suprug brutalno pretukao, kao i da vlastitu kćer drži zatočenom kao roba. Uroša Pašalića (37) sada se sumnjiči da je počinio kazneno djelo nasilja u obitelji sa nevjenčanom suprugom, kao i za kazneno djelo zanemarivanja i zlostavljanja maloljetnice. Prema pisanju srbijanskih medija, žena je uspjela pobjeći iz stana 19. ožujka te je sva krvava i pretučena došla na policiju gdje je prijavila supruga za nasilje. Prijavila je i da drži djevojčicu zatočenu u stanu. 

>> VIDEO Hrvati uhićeni na granici sa Srbijom prevozili radioaktivnu glavu gromobrana?

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
21:42 28.03.2023.

I kolko još becty do kraja dana o septičkoj? Pa odmah u 00:01 nastavak davljenja civilizacije sa zemljacima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije