ZLOUPORABA POLOŽAJA

Odgođeno suđenje Sanaderu za aferu Planinska

sanader
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
07.10.2014.
u 17:17

Riječ je o novom vještačenju Instituta građevinarstva Hrvatske (IGH) koje je danas došlo na sud pa je Sanaderova obrana zatražila odgodu kako bi ga mogli proučiti

Suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučaju Planinska prekinuto je do sljedećeg tjedna kako bi obrana mogla proučiti novi vještački nalaz o vrijednosti zgrade koju su Mesnice Fiolić prodale Ministarstvu regionalnog razvoja nakon čega je bivši premijer, po tvrdnjama tužiteljstva, primio 17 milijuna kuna provizije.

Riječ je o novom vještačenju Instituta građevinarstva Hrvatske (IGH) koje je danas došlo na sud pa je Sanaderova obrana zatražila odgodu kako bi ga mogli proučiti. Sutkinja Jasna Smiljanić novo je ročište zakazala za 16. listopada.

>> Sanader vikao i upadao sutkinji u riječ. Izbacila ga je iz sudnice!

Komentara 12

MX
Mister X
09:28 07.10.2014.

Suoptuženik Stjepan Fiolić priznao je da je nakon nezakonite kupoprodaje zgrade u Planinskoj ulici u Zagrebu Sanaderu dao 10 milijuna kuna i milijun eura provizije. Jeli taj gospon koji rado uzima i daje mito od bilo koga posjeduje važeči ovjerenii dokumenat za tu tvrdnju ? ) Ili to sudu netreba a priznato je. Probajte doći pred sud i tvrditi da ste dali nekome 10 milijuna i milion eura na poklon ( odkuda mu ? Vama če sigurno to sve vjerovati ) Vjeruje i da je 5 miliona eura u Austriji na tuđem računu isto Sanasderovo i da če ga dati sudu dok nakupi tu sumu ... Kako to da se drugima ne vjeruje i ne prizna i kad dodje sa 15 potvrda i potpisa i to ovjerenih . Danas bez Sanadera su sada pošteni na vlasti i sada ima love za sve nas ! I ruže nam procvjetaše naveliko odkada su samo poštenjačine na vlasti ....

NI
nicolatesla
09:35 07.10.2014.

A sta cekaju s aferom ''Hypo'' u kojoj je opljackana citava Hrvatska, banke, mirovinski i stambeni fondovi, devizne stednje itd. oko 50 miliardi eura. Naravno da im necemo oprostiti. Neka ne misle mozda da ih nece stici kazna.

Avatar fotograf
fotograf
10:07 07.10.2014.

Lopina kao i večina političara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije