Posljedice nereda

Navijači žele dokazati prekomjernu uporabu policijske sile

dinamo, neredi (1)
Goran Stanzl/Pixsell
03.05.2010.
u 13:36

Cilj Udruge je da krivci za nerede na Maksimiru snose odgovornost. Ističu i da bi oni koji su bili kod liječnika trebali ponijeti medicinsku dokumentaciju.

 

Udruga navijača Dinama pozvala je sve navijače koji imaju fotografije ili videosnimke koje pokazuju navodnu prekomjernu uporabu policijske sile kao i sve navijače koji su bili žrtve ili svjedoci nemilih događaja na stadionu i oko njega da dođu u Udrugu kako bi uz pomoć odvjetnika dobili savjet za daljnje prave radnje. Cilj Udruge je da krivci za nerede na Maksimiru snose odgovornost.
Ističu i da bi oni koji su bili kod liječnika trebali ponijeti medicinsku dokumentaciju. 
Udruga navijača Dinama svoje je članove, simpatizere i navijače Dinama obavijestila i da su sve planirane aktivnosti oko obilježavanja dvadesete obljetnice neodigrane utakmice između Dinama i Crvene zvezde otkazane. 

 

Udruga navijača Dinama pozvala je sve navijače koji imaju fotografije ili videosnimke koje pokazuju navodnu prekomjernu uporabu policijske sile, kao i sve navijače koji su bili žrtve ili svjedoci nemilih događaja na stadionu i oko njega, da dođu u Udrugu kako bi uz pomoć odvjetnika dobili savjet za daljnje radnje.

Cilj Udruge je da krivci za nerede na Maksimiru snose odgovornost.

Ističu i da bi oni koji su bili kod liječnika trebali ponijeti medicinsku dokumentaciju. 

Udruga navijača Dinama svoje je članove, simpatizere i navijače Dinama obavijestila i da su sve planirane aktivnosti oko obilježavanja dvadesete obljetnice neodigrane utakmice između Dinama i Crvene zvezde otkazane. 

Komentara 46

Avatar Grunf
Grunf
15:32 03.05.2010.

trebali su toj bagri huliganskoj zatvoriti izlaze sa stadiona i opendrečit ih po leđima pendrekom dok nebi molili da prestanu,onda im dati pet minuta stanke pa opet udri po njima......ti balavci misle da su primili boga za bradu i da nikoga i ništa netreba poštivati i slušati...svaka čast policiji trebali su ih još

NU
nubiwarior
17:37 03.05.2010.

A najdraži su mi oni skriveni huligani koji od cijele sramote glavnoga grada Hrvatske hoće napraviti politiku Vlade RH da odvlače pozornosti naroda od ekonomskih i političkih problema Hrvatske:))) Što su vas to huligani od roditelja savjetovali da pišete po forumima?!!!! Ponavljam policjio, normalan svijet je iza vas i udri te po kriminalcima i pijandurama kako god znate!!!

BJ
bjuri47
13:45 03.05.2010.

treba vas zabranite..vi nemate ni malo domoljublja u sebi..u dusi ste \"delije\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije