stanje pogoršano

Navijaču ranjenom u neredima opet jedva spasili život

'16.04.2012., Zagreb - Opcinski gradjanski sud, Mario Galic, navijac Dinama tuzi policiju jer su ga propucali. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
24.05.2012.
u 17:15

Mario Galić nepravomoćno je osuđen na uvjetnu kaznu zbog napada na policiju u neredima na utakmici Dinamo – Hajduk

Mario Galić, propucani navijač Dinama, koji je jedva izvukao živu glavu u neredima 1. svibnja u Maksimiru 2010. godine, ponovno je završio na hitnoj operaciji. Iako se činilo da oporavak od teških ozljeda, koje mu je tijekom nereda nanio policajac, ide na bolje, prošlog ponedjeljka liječnici su otkrili da mu je pukao crvuljak na slijepom crijevu te da je došlo do gangrene. Operacija je, tvrdi, obavljena u zadnji trenutak.

– Tjedan dana prije imao sam temperaturu 39 stupnjeva, a liječnici nisu mogli utvrditi koji je uzrok sve dok me nisu poslali na CT. Rekli su mi da sam se opet izvukao u zadnji čas, da nisam legao na operaciji stol prošlog tjedna, vjerojatno ne bih preživio – kaže Galić koji je u utorak otpušten iz KB-a Rebro na kućnu njegu. Rane, kaže, previja tri puta na dan i još ne zna hoće li sve biti u redu.

Mario Galić nepravomoćno je osuđen na uvjetnu kaznu zbog napada na policiju tijekom nereda, a na Općinskom sudu trenutačno se vodi parnica za naknadu štete koju je pretrpio.

Ključne riječi

Komentara 9

CZ
carlos_zg
17:39 24.05.2012.

Toliko je sav jadan, bolestan i napaćen, ali bez problema pozira za novine..

Avatar Piruška
Piruška
17:41 24.05.2012.

Galić je izravna žrtva \"gospodina\" Karamarka koji je te noči naredio da kola hitne pomoči ne smiju kupiti ozljeđene navijače ! Da li će prava istina o ranjavanju navijača ikada biti objavljena, vidjet ćemo ali mogu posvjedočiti da smo u ratu imali naredbu da ranjene četnike odmah vozimo u bolnicu !

AA
Aartur
17:29 24.05.2012.

Osuđen zbog napada na policiju, a na sudu se vodi parnica za "naknadu štete koju je pretrpio"? Eto savršenog izvora zarade za sve nezaposlene u Hrvatskoj: napadnite policiju i kad dobijete po repu, onda ih tužite za naknadu štete. Bonus: slikanje za novine s patničkim izrazom lica i mogućnost da naknadno postanete balkanski celebrity i povlačite se po Big Brotherima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije