Susret predsjednika i novog ministra

'Nažalost, najveći klošar': Anušića pitali koga su on i Milanović jučer javno ogovarali

Zagreb: Milanović i Anušić sudjelovali na promociji novih časnika Oružanih snaga Republike Hrvatske
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/24
24.11.2023.
u 13:19

Ivan Anušić komentirao je jučerašnji susret sa Zoran Milanovićem, kad su ih kamere uhvatile u ogovaranju

"Nažalost, najveći klošar", rekao je Zoran Milanović Anušiću jučer na prvom službenom susretu s novim ministrom obrane. Hodali su, a kamere su ih uhvatile u čavrljanju. "A to je tako", odgovorio je Anušić, a Milanović zaključio: "Ali tad se baš ološ skupljao." Susret je bio na Hrvatskom vojnom učilištu 'Dr. Franjo Tuđman' gdje su sudjelovali na promociji novih časnica i časnika Oružanih snaga Republike Hrvatske i dodjeli prvih časničkih činova zdravstvene službe. Srdačno su se rukovali, a u svom govoru Milanović je novom ministru čestitao na preuzimanju dužnosti. Na pitanje kakva će biti njegova suradnja s Milanovićem, Ivan Anušić je danas rekao: 'Nema tu šta biti ni plodonosnije, niti bolje niti lošije, suradnja je i biti će onakva kako nalaže zakon i Ustav. Takva će biti, suradnja je takva kakva zakonom mora biti. Najvažnije je da oružane snage mogu normalno funkcionirati, da MORH normalno funkcionira i suradnja je propisana zakonom."

Novi ministar danas je izjave davao nakon sjednice Odbora za obranu na kojoj se raspravljalo o sudjelovanju Oružanih snaga Republike Hrvatske u raznim međunarodnim misijama. "Bilo je dobro, pozdravili smo se i nastavljamo raditi dalje, obaveze koje su zadane zakonom i Ustavom moraju se provoditi, a određeni komunikacijski kanali moraju postojati", dodao je o jučerašnjem susretu. Novinare je naravno zanimalo o kome je dan prije razgovarao s Milanovićem, odnosno tko je klošar. Anušić se nasmijao te rekao da ne zna i da se ne može sjetiti.

Pogledajte jučerašnji prvi službeni susret Milanovića i Anušića

Zagreb: Milanović i Anušić sudjelovali na promociji novih časnika Oružanih snaga Republike Hrvatske
1/60

Komentara 5

CH
chemica
13:46 24.11.2023.

To je Zoka sigurno tako lijepo zborio o svom velikom prijatelju Dodiku.

Avatar Idler
Idler
14:47 24.11.2023.

Putler ?!

BS
Blue_shirt
15:40 24.11.2023.

A kako to da nisu pitali onog tko je to izjavio ? Pa zar bi ministar bio normalan da kaze sto je drugi govorio , prije njega samoga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije