U prodaji

Ne propustite dokumentarni film o fra Zvjezdanu Liniću!

Zvjezdan Linić dokumentarac
PR FOTO
24.12.2013.
u 13:37

DVD Zvjezdan vrijedan je podsjetnik na velikog čovjeka, svećenika i prijatelja koji je ljudima mijenjao živote

Vrhunski dokumentarac o fra Zvjezdanu Liniću, njegovu životu i duhovnim obnovama koje su pomogle velikom broju ljudi.

Karizmatični Zvjezdan Linić bio je svećenik 46 godina. Oni koji su ga slušali kako propovijeda, ostali pod snažnim dojmom njegovih riječi, blagog pogleda i spremnosti da uvijek sasluša i pomogne. Posebno dirljivi bili su duhovni seminari koje je održavao u kući susreta Tabor u Samoboru.

Njegove godišnje seminare pohodile su tisuće ljudi iz svih krajeva Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Fra Zvjezdan je za svakog imao riječ, a mnogi su nakon njegova seminara promijenili život, pronašli način kako se nositi sa teškoćama, bolestima ili se riješili neke ovisnosti. Sada kada se preselio u vječnost, ovaj dokumentarni film HRT-a ostaje vrijedan podsjetnik na tog velikog karizmatika. DVD Zvjezdan u prodaji je na svim kioscima i u poštanskim uredima za samo 29,90 kn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije