Necijepljenje djece je javna, a ne osobna stvar izbora roditelja

20.11.2023. u 12:03

Postotak sve manje procijepljenosti raste već godinama, liječnici su primijetili da je broj necijepljene djece počeo rasti još prije 15-ak godina, a maha je uzeo posljednjih godina, posebice s koronom

Ključne riječi

Komentara 4

BS
Berekin ST
17:34 20.11.2023.

Odluka o cjepljenju je iskljucivo stvar roditelja. Samo roditelj voli svoje dite najvise na svitu i nije mu jos jedan broj kao vama i kao drzavi. Kakav to covjek moze drzavu i njena prava stavit iznad svoje djece. Za dite bi napravija sta god mislim da mogu i drugome bi da ako mogu. Pricate li o pravu u drzavi u kojoj se za bolesnu dicu skuplja telefonskim pozivima? Drzava da bi ustedila uzme ponude od najjeftinijih a ne pouzdanih proizvodjaca i onda se dogode posljedice. Moje dite je cjepljeno sa vecinom cjepiva i Bogu fala zdravo je. Zalim onog covika koji vas poslusa i sutra mu dite oboli od autizma ili neceg takvog. Zalim i vas jer mislite da sve znate jer su vas uputili da o tome pisete oni koji o tome znaju isto kao i vi - Nista!

LO
Lolita3
17:22 20.11.2023.

I mi i naši roditelji smo za života dobili po 2-3 cjepiva. G. Despot, raspitajte se malo o tome koliko "koktela" danas moraju dobiti mala djeca do kraja osnovne škole? 10?, 20?, 30? Više? Manje? Stalno se nova dodaju, aa niti jedno cjepivo se ne izbacuje. I zašto država i doktori koji cijepe ne bi preuzeli odgovornost kad se djetetu dogodi npr. autizam? Malo proučite materiju, pričajte sa roditeljima autistične djece i nemojte pisati napamet.

OP
Ocvali pupoljak
17:58 20.11.2023.

Pitajte se zašto je uništen Imunološki zavod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije