I. Čehok:

"Neću reći što su sve proživjele u upravi županije jer sam pristojan"

'varazdin/medjimurje, 21.05.2009., varazdin, gradonacelnik varazdina ivan cehok Photo: marko jurinec/Vecernji list'
'marko jurinec/Vecernji list'
12.11.2010.
u 09:16

Županova izmotavanja, da se ne rješavaju HDZ-ovih kadrova i s moje liste, priča su za malu djecu

– Što su sve D. Hajduk Vučić i D. Kanoti proživjele u županijskoj upravi, neću reći, jer sam pristojan. Županova izmotavanja, da se ne rješavaju HDZ-ovih kadrova i s moje liste, priče su za malu djecu. S druge strane, evo gradska pročelnica Radelić je iz SDP-a i tu nema nikakvih problema – izjavio je jučer gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok iako je “govor” na kolegiju počeo tvrdnjom da ne želi u daljnje polemike.

– Bio bi to velik politički i upravni skandal kad bih ispričala što sam sve proživjela u županijskoj upravi. Ukinuto je mjesto tajnice da me se riješe i sad Varaždinska županija jedina nema tajnicu – dodala je Darinka Hajduk-Vučić, koja je prešla na mjesto gradske pročelnice za kulturu.

Komentara 2

KI
kike22
22:12 12.11.2010.

oh jadnice,,šta su sve preživjele,,radnice Varteksa svakodnevno se muče i rade za svojih jadnih 2000 kn i to još ne dobe na vrijeme,i moraju ostvariti norme a ove gospođe nisu ni bile a normi , a primale su lijepe plače i sad još tolke otpremnine ....žalosno....

IW
iwek
21:14 12.11.2010.

Gospođe Vučić i Kanoti dobile su ogromne otpremine iz Županije i istog trena gradonačelnik Čehok ih je bez javnog natječaja zaposlio u gradskoj upravi. Zažalio se Čehok nad osobama koje su imale velike plaće i onda dobile otkaz i svaka po 200.000 kuna otpremnine. -------------------------------------------------- Pitanje uvaženom Čehoku koji je i zastupnik u Saboru i gradonačelnik i profesor na fakultetu : KOLIKO GODINA RADNICE VARTEKSA MORAJU RADITI DA BI RADEĆI SVAKODNEVNO OSAM SATI ZARADILE 200.000 KUNA? Ako je prosječna plaća varteksovih radnica 2.000 kuna mjesečno, godišnje je to 24.000 kuna - lako je izračunati da moraju raditi OSAM GODINA DA BI DOBILE SVOTU KAKVU SU DOBILE OVE JADNICE Vučićka i Kanotica. ---------------------------- Ali, gospon Čehok zna kaj su te jadnice preživjele u Županiji no nema pojma kak preživljavaju radnice Varteksa sa svojim primanjima. SRAMOTNO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije