OŠTRO O TENISAČU

Nenad Čanak o Đokoviću: 'Nije užasan tretman jer je Srbin, nego zato što magarac nije cijepljen'

Beograd: Novak Đoković dao izjavu medijima
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/3
05.01.2022.
u 21:56

U drugoj je objavi na Twitteru naveo kako je svatko tko se ne cijepi protiv COVID-19 neodgovorna i sebična osoba

Srbijanski političar Nenad Čanak nazvao je tenisača Novaka Đokovića "necijepljenim magarcem", nakon što su se pojavile informacije da se Đoković nalazi u pritvoru u Melbourneu. 

- Užasan tretman prema Srbinu!!! Prema Srbinu!! Pa j*****, nije užasan tretman zato što je Srbin, nego zato što magarac nije cijepljen - napisao je na Twitteru kao reakciju na jedan članak u čijem je naslovu stajalo: "Užasan tretman prema Srbinu". 

U drugoj je objavi na Twitteru naveo kako je svatko tko se ne cijepi protiv bolesti COVID-19 neodgovorna i sebična osoba, izuzev onih koji za to imaju medicinski opravdan razlog. 

Novak Đoković, podsjetimo, nema ispravnu vizu za ulazak u zemlju iako je dobio medicinsko izuzeće za nastup na Australian Openu. On se nalazi u australskom pritvoru zbog problema nastalih jer se nije cijepio, a medicinsko izuzeće nije najjasnije. Uskoro bi trebala stići odluka hoće li biti deportiran.

Ključne riječi

Komentara 45

VA
vadis1
22:49 05.01.2022.

Canak je potpuno u pravu.

KE
keka56
22:13 05.01.2022.

Možda napokon priznaju da su magarci oni koji su se cijepili.Susjed se cijepio trećom dozom,pozlilo mu i umro.

ZP
Zabranjen pristup
22:18 05.01.2022.

Hahaha sebican tko se ne cjepi ekspermentalnim cjepivom koje ne stiti ni njega ni druge..bravo majstore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije