izlio tekućinu po elektronici

Muškarac namjerno uzrokovao kratki spoj u kinu: 'Samo srećom nitko nije stradao'

Muškarac uzrokovao kratki spoj
Kinematografi Dubrovnik
18.06.2024.
u 11:48

Kinematografi Dubronik su javna ustanova u kulturi Grada Dubrovnika koja trajno obavlja osnovnu djelatnost razvoja, prezentacije i širenja medijske kulture. Osim prikazivanja filmova, organiziraju edukacijske programe, radionice, revije i festivale

Čin nepoznatog vandala u Dubrovniku mogao je ozbiljno ozlijediti više ljudi, no srećom nitko osim opreme nije stradao. Iz nekog razloga osobi je, kako se čini, smetalo djelovanje Ljetnog kina Jadran te je pokušala spriječiti Kinematografe Dubrovnik u pokretanju projekcije.

U ponedjeljak prije početka planirane projekcije, nakon što je zaposlenik Ljetnog Kina Jadran otključao vrata, nepoznati mladić s kapuljačom na glavi ušao je u kino i izlio više litara tekućine na tehničku opremu dok je zaposlenik bio u kabini, požalili su se Kinematografi Dubrovnik na društvenim mrežama.

Na fotografiji koju su podijelili vidi se da je produžni kabel u koji je uštekana razna oprema poliven bijelom tekućinom. Počinitelj je uzrokovao kratki spoj od kojeg, kako pišu Kinematografi, samo srećom nije nitko stradao. Komentirali su kako iz godine u godinu doživljavaju incidente i prijetnje.

Nazvali smo Kinematografe kako bismo ih upitali o ovom, ali i drugim incidentima koje spominju u svojoj objavi. Kratko su nam kazali da ne mogu puno komentirati dok policija ne završi s postupanjem, no znaju tko je počinitelj jer s istom osobom već godinama imaju probleme.

"Što da kažemo, javimo sve policiji, ne znamo što mu smeta. Promijenili smo zvučnike, promijenili smo opremu i sve dogovorili sa stanovnicima Gornjeg Grada, ali gospodin očito ima neki problem. Kome smeta ljetno kino, da se nešto događa u Dubrovniku, ne znam što da kažem..." komentirali su.

Kinematografi Dubronik su javna ustanova u kulturi Grada Dubrovnika koja trajno obavlja osnovnu djelatnost razvoja, prezentacije i širenja medijske kulture. Pored prikazivanja filmova, velikog broja edukacijskih programa, radionica, revija i festivala, Kinematografi kontinuirano rade i na proširenju ponude svim ostalim kulturno-umjetničkim programima i događanjima, te surađuju sa brojnim udrugama, ustanovama i pojedincima iz sfere kulturno kreativnih industrija. Ustanova upravlja sa dva zatvorena prostora (Luža/Kino Sloboda i Visia) te dvije ljetne pozornice (Slavica i Jadran), navode na svojim mrežnim stranicama.

GALERIJA Pogledajte atmosferu na raskošnom vjenčanju vlasnika Sokol Marića i 45 godina mlađe Kolumbijke

Muškarac uzrokovao kratki spoj
1/23

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije