Tragedija

Nesreća kod Koprivnice: U sudaru s terencem poginuo vozač traktora

Sudar terenca i traktora
Podravski.hr
Autori: Vecernji.hr, Hina
31.10.2021.
u 18:57

Nesreća se dogodila na otvorenom dijelu D-41, između Gotalova i Gole.

U prometnoj nesreći na državnoj cesti D-41 između mjesta Gotalovo i Gola na koprivničkom području, poginuo je vozač traktora, izvijestila je u nedjelju koprivničko-križevačka policija.

Prema prvim informacijama, Policijska uprava koprivničko-križevačka zaprimila je dojavu građana da se na otvorenom dijelu D-41, između Gotalova i Gole, dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i traktor. U nesreći je vozač traktora, zbog zadobivenih ozljeda, smrtno stradao.

Do nesreće je došlo uslijed sudara traktora i osobnog automobila terenca marke Volkswagen koprivničkih registarskih oznaka, a stradao je stariji muškarac s područja Prekodravlja, piše Podravski.hr.

Slijedi očevid kojim će rukovoditi zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici. Zbog očevida kojim će se utvrditi uzroci i okolnosti nesreće promet se na D-41 do daljnjeg obustavlja, naveli su iz policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije