DRAMA NA MORU

Nesreća na Korčuli: Nijemac gliserom prešao preko noge Mađara, hitno prevezen u bolnicu

Foto: Čitatelj
1/4
29.07.2024.
u 19:25

"Danas je završen očevid na plovilu, a u tijeku je kriminalističko istraživanje. Provjeravamo koliko je gliser bio udaljen od obale kako bismo utvrdili je li potrebno pokrenuti kaznenu prijavu."

Na plaži Prižba u mjestu Blato na Korčuli jučer u poslijepodnevnim satima desila se nesreća na moru. Naime 55-godišnji državljanin Njemačke gliserom je prešao preko noge 42-godišnjem Mađaru, koji je zadobio teške tjelesne ozljede. Mađar je odmah prebačen u bolnicu gdje se liječi od ozbiljnih ozljeda noge.

Nakon nesreće, obavljen je očevid na plovilu, a trenutno se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Glavni fokus istrage je provjera udaljenosti glisera od obale, što je ključno za utvrđivanje potencijalne kaznene odgovornosti.

"Danas je završen očevid na plovilu, a u tijeku je kriminalističko istraživanje. Provjeravamo koliko je gliser bio udaljen od obale kako bismo utvrdili je li potrebno pokrenuti kaznenu prijavu.“ izjavila je Andrijana Biskup, glasnogovornica Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske. 

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije