nesreća na gradilištu

Zid se srušio, a šljunak zatrpao radnike koji su polagali cijevi u Zagrebu, policija objavila detalje jučerašnje drame

Snimio čitatelj
27.07.2024.
u 11:12

Iz Policijske uprave zagrebačke dodaju da je dvojici radnika liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da su obojica ozlijeđeni, 47-godišnjak lakše, a 60-godišnjak teško.

Za vrijeme radova na cesti došlo do odrona zemlje koji je zatrpao radnike, nakon toga došlo je do novog problema i istjecanja plina. O drami koja se jučer oko 11 sati odvijala na gradilištu u ulici Šestinski vijenac jutros se oglasila i zagrebačka policija. "Na gradilištu, za vrijeme dok su 60-godišnji i 47-godišnji zaposlenici poduzeća izvodili radove obnove vodovodne mreže, prilikom polaganja vodovodne cijevi u iskopani rov nekontrolirano se urušio šljunčani zid s asfaltnom površinom pri čemu su ozlijeđeni." stoji u priopćenju.

Iz Policijske uprave zagrebačke dodaju da je dvojici radnika liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da su obojica ozlijeđeni, 47-godišnjak lakše, a 60-godišnjak teško. Podsjetimo, zagrebački vatrogasci spasili su ljude koje je zatrpao odron zemlje na gradilištu u Podsljemenu Do dolaska vatrogasaca jedan radnik bio izvučen i ima ozljedu ruke, dok je drugi prošao s težim ozljedama. Navodno su mu stradali ruka, noga i kuk.

– Odvezla ih je Hitna, ali rekli su nam da bi trebalo biti sve u redu. Prema prvim informacijama koje su nam rekli, nisu opasne ozljede. Govoriti detalje bi bilo neozbiljno. Na mjestu događaja se utvrđuje što se dogodilo. Kopamo vodoopskrbni cjevovod i došlo je do uruđavanja ispod postojeće instalacije. Teško mi je za sada reći što je točno bilo - rekao je za 24sata direktora tvrtke koja na lokaciji izvode radove, Matej Bungić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije