PROMET ZATVOREN

Nesreća na Pagu: Sudarili se auto i biciklist, poginula jedna osoba

Pula: U prometnoj nesreći poginula jedna osoba
Srecko Niketic/PIXSELL
01.09.2021.
u 13:12

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida, na navedenoj dionici ceste,  između Kolana i Mandri promet je u obustavljen

Danas u 09.57 sati policija je zaprimila dojavu da je na lokalnoj cesti 63003 između mjesta Kolan i Mandre došlo do prometne nesreće u kojoj su prema prvim saznanjima sudjelovali osobno vozilo i biciklist. Na teren su odmah po dojavi upućene žurne službe.


 
U nesreći je na mjestu događaja smrtno stradao biciklist.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida, na navedenoj dionici ceste,  između Kolana i Mandri promet je u obustavljen te se odvija alternativnim pravcima.

VIDEO Golema naftna mrlja širi se po Sredozemlju: Veličine je New Yorka i danas stiže do Cipra

Ključne riječi

Komentara 2

NE
Nenadjebiv
15:48 01.09.2021.

Da pogodim,sigurno nije poginuo vozač auta?

Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
16:17 01.09.2021.

Samo konji za nas hrvati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije