Zaboravljen slučaj

Nestala Kanađanka pronađena nakon 52 godine

nestala
Kraljevska kanadska konjička policija
22.07.2013.
u 19:01

Linda je do svoje majke došla objavivši oglas u lokalnim novinama te je uskoro primila telefonski poziv svoje polusestre

Prije 52 godine, Kanađanka Lucy Johnson sa suprugom i kćerkom vodila je miran obiteljski život u Vancouveru sve dok jednog dana nije nestala te o njoj sve od 1961. nije bilo ikakvih informacija.

Linda Evans, kćer nestale Kanađanke nedavno je otkrila kako njena majka trenutno živi na teritoriju Britanske Kolumbije, više od 1500 kilometara od svoje nekadašnje kuće. Lucy Johnson navodno je živa i zdrava te u svojoj 77-oj godini ima tri sina i još jednu kćer.

Davne 1965. godine lokalna policija prekopala je dvorište obiteljske kuće nakon što je saznala kako je nestala godinama prije no što je to policiji prijavio njen suprug. Njen nestanak od tada je postao jedan o najstarijih slučajeva nestalih osoba na svijetu, piše Business Insider.

Linda je do svoje majke došla objavivši oglas u lokalnim novinama te je uskoro primila telefonski poziv svoje polusestre koja je u opisu prepoznala i svoju majku.

- Imam puno pitanja i sva počinju sa zašto?, izjavila je Evans.

>> Nakon 33 godine u Afganistanu pronađen sovjetski ratni veteran

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije