plutali u crnoj vodi

Nestali brat i sestra pronađeni mrtvi u susjedovu bazenu

jt ready,američka policija (1)
Reuters/PIXSELL
15.04.2013.
u 13:45

Potraga za Ralphom (5) i Sharon (7) pokrenuta je u nedjelju oko 15.30 sati nakon što je njihova majka Tia Knowels primijetila da su nestali iz svog doma

Beživotna tijela sedmogodišnje Sharon i dvije godine mlađeg brata Ralpha pronađena su u nedjelju popodne u susjedovu bazenu na njujorškom Long Islandu. Potraga za stradalom djecom pokrenuta je istoga dana oko 15.30 sati nakon što je njihova majka Tia Knowels primijetila da su nestali iz svog doma, javlja Sky News.

Obilazeći susjedstvo, policijski službenici uočili su u jednom vrtu neodržavani bazen dubine 1,20 metara. U njemu je na površini crne, prljave vode plutala jedna dječja cipela. Policajci su ušli unutra i zaronili. Ubrzo su izvukli dječja tijela. Sharon i Ralph bili su odjeveni. Iako im nije bilo pomoći, pokušali su ih oživjeti. Odveli su ih i u bolnicu, ali više se ništa nije moglo učiniti.

Njihov ujak Henry Valentine (32) kazao je da je majka shrvana. Još se ne zna kako su djeca završila u bazenu ni išta o okolnostima utapanja.

>>Smrtonosna bolest: U 10 dana od zdravog dječaka postao invalid

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije