Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živ i zdrav

Sretan kraj potrage! Nakon tri dana pronađen maloljetni Riječanin

Split: Ivana Pernara ispred OŠ Bol čekala policija, ali nije se pojavio
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
25.06.2024.
u 11:43

'Ovog utorka u ranim jutarnjim satima maloljetnik je pronađen. Sve je u redu te naša priča ima sretan kraj.'

Brojni Riječani bili su zabrinuti proteklih nekoliko dana nakon što se u nedjelju doznalo da je još u subotu tijekom poslijepodnevnih sati nestao 15-godišnji mladić.

Apel njegove obitelji upućen javnosti da im se pomogne u potrazi podijelilo je više tisuća ljudi na društvenim mrežama, a cijela priča u utorak ujutro dobila je i sretan rasplet. “Ovog utorka u ranim jutarnjim satima moj brat  je pronađen. Sve je u redu te naša priča ima sretan kraj. Želim zahvaliti policiji i svima na dijeljenju informacije o potrazi te na svakoj pruženoj informaciji, riječima utjehe i podrške. Hvala svima”, poručila je njegova sestra preko društvenih mreža. 

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA/VIDEO Policija traži ovog muškarca: Udario je i silovao djevojku u Splitu

Split: Ivana Pernara ispred OŠ Bol čekala policija, ali nije se pojavio
1/2
Ključne riječi

Komentara 4

DR
Držihha
14:35 24.06.2024.

Pretpostavljam da je dijete više od 70 cm.

DB
Davorin_Banovic
19:07 25.06.2024.

Mene su sa 15 godina roditelji poslali da zaradim prve novce preko omladinske i kasnije preko studentske, i tako dalje dok nisam završio svo školovanje koje sam imao na umu. Čistio sam industrijske pogone, krcao teret u kamione, bio pomoćni radnik za selidbe, radio u skladištu, itd itd. Nitko nije slao policiju da vidi "gdje je sinčić". Koja pekmezasta mladež danas egzistira, btj (čast iznimkama).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije