Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražili su ga motor

U Kostreni napadnut mladi dostavljač Glova: 'Tukli su ga rukama i nogama'

Foto: Saša Pavlić/Facebook
1/2
24.06.2024.
u 10:15

"Napadi na dostavljače hrane postali su uobičajeni, to treba prestati, svaki napad bez obzira na koga potrebno je dovesti do kraja, istražiti i procesuirati, jer je samo pitanje dana kada će se dogoditi veće zlo. Zaustavimo nasilje dok nije kasno", u Facebook objavi napisao je njegov otac

U Kostreni kraj Rijeke je jučer napadnut 20-godišnji dostavljač Glova, kako prenosi Dalmacija Danas. Nosio je dostavu kod Jedriličarskog kluba Galeb, nakon čega su mu prišla dvojica muškaraca i tražila od njega da im da svoj motor. Nakon što je odbio njihove zahtjeve, izudarali su ga, kako je na Facebooku prenio otac dostavljača, Saša Pavlić.

Riječka policija je Indexu potvrdila da je jučer "poslije 20 sati na području Kostrene napadnut hrvatski državljanin prilikom dostavljanja hrane", te su dodali da je "kriminalističko istraživanje u tijeku kako bi se pronašao počinitelj te utvrdile sve činjenice ovog događaja."

"Napadi na dostavljače hrane postali su uobičajeni, to treba prestati, svaki napad bez obzira na koga potrebno je dovesti do kraja, istražiti i procesuirati, jer je samo pitanje dana kada će se dogoditi veće zlo. Zaustavimo nasilje dok nije kasno", u Facebook objavi napisao je njegov otac

Kasnije je u drugoj objavi potvrdio da je njegov sin Mateo dobro nakon napada. "Mateo je dobro, pukom srećom, da nije imao kacigu bio bi na traumi, da je pao sa motora kada ga je idiot pogodio nogom isto tako", a zatim je dodao: "Ljudi ovo se ne smije događati, ovo ne smije postati normalno. Mateo je napadnut iz čista mira, usred bijela dana obnavljajući svoj posao, na glavnoj gradskoj plaži, tamo se kupaju familije sa malom djecom."

VEZANI ČLANCI:

"Žalosno je da nitko nije reagirao, pita Mateo jel i poštarima otimaju motore i što bi bilo da je nekog poštara netko maznuo dva puta u glavu i nogom, da što bi bilo?", napisao je u nastavku objave, a nakon toga još jednom poslao apel: "Ovo je moglo završiti kobno, kaže da je jedva ostao na motoru, tamo je zid moglo se dogoditi svašta, da je pao sa motora ovi bi ga iscipelarili. I što onda da mi se nešto puno teže dogodilo? Imao je sreće, ajmo se potruditi da neki drugi momak ne mora imati sreće, da taj svoj krvavi kruh zaradi bez da mora razmišljati hoće li preživjeti dan bez batina, ovo nije bio prvi eksces, nadam se da je posljednji."

Saša Pavlić je Riječanin, koji je široj javnosti postao poznat 2018. godine kada je šest dana pješke nosio križ od Rijeke do Zagreba. Kap koja je prelila čašu za njega je bila činjenica da je hrvatska vlada odlučila kupiti polovne borbene avione za 3 milijarde kuna, a u isto vrijeme teško bolesna djeca i dalje čekaju na prijeko potrebne i skupe lijekove.

 

GALERIJA Krenuo je toplinski val u Hrvatskoj: Ovih 15 namirnica će vas rashladiti i hidrirati
1/24
Ključne riječi

Komentara 1

MA
marijanka
11:57 25.06.2024.

da mlade ljude i opcenito ljude koji zele posteno zaraditi svoj euric treba pretuci ,a ovi sto iz objesti to cine zreba nagraditi.O jadna drzavo sa svojim za.Te nasilnike treba dobro kazniti i sttpati koji mj.u zatvor da osjete too na svojoj kozi. Ali ne tstine spodobe proci ce sa nekim ukorom i to je to. Zasto ivi distavljaci nemaju soker,ili sprei da se bar malo mogu zastititi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije