SLUČAJ U NIZOZEMSKOJ

Nevjerojatan preokret: Završio u pritvoru nakon što je gledao emisiju o pljački u kojoj je sudjelovao

Prelazak na novi DVB-T2 sustav započinje  27. listopada 2020
Igor Kralj/PIXSELL
18.11.2023.
u 12:32

Uhićen nakon što ga je supruga prepoznala na televiziji tijekom emitiranja "Opsporing Verzocht" emisije

Haška policija uhitila je 55-godišnjeg muškarca nakon što je njegova vlastita nepromišljenost dovela do otkrića njegove umiješanosti u pljačku zlatarnice. Muškarac, čije ime nije objavljeno, zatečen je u udobnosti svog doma u srijedu navečer dok je uživao u večeri pred televizorom. No, umjesto ugodnog programa, slučajni je sudionik postao glavni akter u emisiji "Opsporing Verzocht" (Neriješeni slučajevi), piše Fenix Magazin.

Emisija je prikazivala snimke pljačke zlatarnice koja se dogodila tijekom ljeta, a muškarac se prepoznao kao treći osumnjičenik u tom zločinu. Nažalost po njega, supruga je također gledala emisiju i odmah reagirala, pozivajući policiju i otkrivajući njegov identitet.

POVEZANI ČLANCI:

Policija iz okruga Scheveningen brzo je reagirala na dojavu supruge i uhitila muškarca, koji se sada nalazi u pritvoru. Istraga je u tijeku, a ovo neobično hapšenje pokazuje kako je javnost odigrala ključnu ulogu u razotkrivanju kaznenih djela putem popularne televizijske emisije.

"Opsporing Verzocht" je nizozemska verzija poznate TV emisije "Aktenzeichen XY… ungelöst" (Neriješeni slučajevi), čiji je cilj rješavanje neriješenih kaznenih djela uz pomoć informacija gledatelja. U ovom slučaju, supruga je bila ključna suradnica u dovođenju osumnjičenika pred lice pravde.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije