nesvakidašnji prizor

Nevjerojatno spašavanje nasukane velike bijele psine: 'Bila je tako bespomoćna'

Kanada: Pedesetogodišnja velika bijela psina, poznata kao "kraljica oceana" uhva?ena i obilježena
Foto: ABACA
1/2
22.08.2024.
u 13:00

"Morali smo pomoći" rekla je Liza Philipps koja je sa svojim prijateljem spašavala morskog psa

Posjetitelji plaže Low Beachu u Siasconsetu, Nantucket, imali su neobičnu akciju spašavanja. Naime, na obalu plaže se nasukala velika bijela psina, a u pomoć morskom psu je prva dotrčala Liza Philipps koja je posjetila plažu s obitelji i prijateljima. Morskog psa su valovi gurali u sve pliću vodu te je jednom perajom čak bio zaglavljen u pijesku, piše Nantucket Current.

"Dodavala sam se loptom sa ocem u trenutku kada je pogledao plažu i rekao 'Ajme tamo je nasukani kit!'" rekla je Liza. "Uzela sam mobitel i počela trčati niz plažu, a kada sam došla dovoljno blizu sam rekla 'O moj Bože'" dodala je. Ubrzo je shvatila kako nije riječ o kitu, već o velikoj bijeloj psini koja se još uvijek koprcala. 

POVEZANI ČLANCI:

"Bila je tako bespomoćna, mislili smo da će se uspjeti sama vratiti u vodu ali je bila potpuno nasukana" objasnila je Liza. "Morali smo pomoći. Naravno, adrenalin nam je pomogao." dodala je. U pomoć joj je priskočio i prijatelj Ted Rock pa su zajedno ušli u vodu i nekoliko puta gurnuli morskog psa koji je uspio otplivati natrag u dubine. "Dodirnuti veliku bijelu psinu? To je nešto nevjerojatno" rekla je Liza opisivajući nezaboravno iskustvo. 

>> FOTOGALERIJA Najopasnije životinje na svijetu

Kanada: Pedesetogodišnja velika bijela psina, poznata kao "kraljica oceana" uhva?ena i obilježena
1/26

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije