Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nije izjava Majde Burić nikakav neprimjereni potez više u žaru replike, nego pogled u samo srce tame

21.01.2023. u 20:38

Jedna od najvažnijih vještina i umijeća dobrih govornika, koju valjda poučavaju i sve te govorničke i debatne škole koje je pohađala profesorica Burić, jest stroga samokontrola i izbjegavanje zapadanja u bilo kakav žar, vatru i dim od kojih se čovjeku može pomutiti svijest pa kaže ne samo ono što zna da ne bi smio i trebao nego čak i ono što inače uopće ne misli. Naime, profesoričin partijski šef upravo to tvrdi kada o profesoričinu ispadu u Saboru kaže: "To nije nikakav stav ni nje osobno ni HDZ-a."

Ključne riječi

Komentara 10

VI
vidum
06:24 22.01.2023.

Da bismo razumjeli istup profesorice Burić, treba sagledati stvari u cjelini. S jedne strane, svjesni su da to što su na vlasti duguju Srbima. S druge strane htjeli bi nas uvjeriti da su ipak Hrvati. Nije njima lako. Pod takvim psihičkim pritiskom, dogodi se što se dogodilo.

DU
Deleted user
18:09 01.02.2023.

Bitno je da je Majdino srce čisto, a savjest mirna!

ST
sttipe
20:32 01.02.2023.

O, da, ostane, ruski front, ali ne za ove koji oštrim zubima grizu sve koji bilo šta propituju!! Ti će ostat jamljat, tamo će oni koji ne bi ratovali!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije