Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čime će se baviti Ministarstvo demografije

Nije ni čudo što Radić ne ide u Vladu kad mu je ministarstvo ostalo bez ključnih poslova

17.05.2024.
u 06:31

Dalmacija je namirena kroz novog ministra demografije Ivana Šipića, Zagreb kroz odvjetnika Antu Šušnjara koji preuzima gospodarstvo, a Slavonija poljoprivredom koju preuzima Josip Dabro

Komentara 37

Avatar nisam_robot
nisam_robot
08:49 17.05.2024.

Inače važi ono da se pusti novu vladu 100 dana nakon izbora da radi svoj posao bez podmetanja, napada, insinuacija i manipulacija. Taj civilizacijski običaj u novim vremenima očevidno više ne važi kao i mnogi drugi demokratski običaji. Ljevica hoće neku pravdu i dobro za svijet i to želi postići kršenjem normi i čak kriminalom a eto i ovim insinuacijama i podmetanjima.

FR
FranzMayer
07:52 17.05.2024.

Poruka DP-u ! Ekipa, Dobro je da vas napadaju, a naročito ako vas napadaju sanja Modrić , Ante Tomić , žarko Puhovski , Dragan Markovina , Tvrtko Jakovina , Hrvoje zovko …to je znak da ste na dobrom putu.

LL
lijepa_li si
07:37 17.05.2024.

dobro je vidjeti da dp i dalje žulja velik broj persona! neka neka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije