Nije pitanje kolika je šteta za državu, već kolika je korist za dužnosnika

19.06.2024. u 11:45

Za sukob interesa ključno je "tko pita, ne skita". Jandroković je trebao tražiti mišljenje Povjerenstva, a ne igrati na "dobitnu kartu" običaja

Komentara 4

MA
maltene
12:37 19.06.2024.

Da li ćete tako pisati i o Milanovićevoj natrucionistici

GO
Gof33
12:09 19.06.2024.

ne vidim razloga za ovakve diskusije, djeca rade ono što vide od roditelja, mačkine bebe love miševe bez da idu u školu, tako su ovo običaji koji se njeguju, kako po vertikali tako i po horizontali, nismo mi Japanci pa da su nam na prvom mjestu Japan i car a tek onda .......

ST
stomiovotreba
09:29 20.06.2024.

Ipak, besplatna vožnja na medjunarodnom letu nije u redu. U najboljem slučaju, pokazuje aroganciju i nedostatak političkog sluha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije