'USPJET ĆU'

Nijemac prima socijalu i želi postati influencer: 'Ne želim raditi za manje od 4.000 eura bruto'

Instagram
Igor Soban/PIXSELL
06.06.2023.
u 23:41

Marc želi biti influencer, a normalan posao radio bi samo ako bi plaća bila najmanje 4.000 eura bruto

Unatoč socijalnoj naknadi od tek 305 eura i 30.000 eura duga, 35-godišnji Marc iz Njemačke ne odustaje od svojih snova. Kako je ispričao, on želi biti influencer, a normalan posao radio bi samo ako bi plaća bila najmanje 4.000 eura bruto. 

- Uspjet ću - kazao je Marc, prenosi Fenix Magazin. On inače već nekoliko godina nastupa kao amaterski glumac u emisijama, a velika strast mu je moda. Iako su njegovi prihodi ograničeni, Marc je svejedno uspio kupiti i tenisice za 700 eura, a otkrio je i kako. 

- Moja djevojka Anna financira moj život - kazao je Marc, dodajući kako ga ona podržava u njegovom projektu. Želi postati zvijezda na internetu, i to putem Instagrama na kojem je aktivan. Zasad ima oko 5.000 pratitelja, a od toga zarađuje 69 centi mjesečno. - 69 centi mjesečno. 69 centi je 69 centi - mišljenja je Marc. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 2

ZI
ziva__istina
17:39 12.06.2023.

Vidim , matematika mu je jaca strana, samo nek nastavi.

DU
Deleted user
07:14 07.06.2023.

neka dođe u RH i uspjet ce 100 % ...ako je zg gradonacelnik postao profesionalni prosvjednik dirigiran od sorosa kojem sada placa kamate na kredite..zasto taj njemac ne bi uspio kao influencer...ako je dalicka predala strancima agrokor...sada kuha juvu podravcima..itd..dođii nijemce u RH i sve ce biti ok...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije