Jadranka kosor:

"Nikad nikome nije palo na pamet da treba zabraniti rad SDP-a"

kosor
Marko Jurinec/Pixsell
29.10.2010.
u 16:23

Stazićeva velika neprijateljica uvijek je istina, kaže premijerka Jadranka Kosor

Kad spominjete zastupnika SDP-a Nenada Stazića, njegova je velika neprijateljica uvijek istina, uvijek ima neku svoju istinu, a preskače druge. Ono što je sigurno, jer čula sam da je rekao da svi šute, što nije točno, ja sam u samoj noći kad su pljuštale optužbe, ponižavanja i najteže shvatljiva vrsta rasprave u parlamentu, kojima se nastoji dodatno poniziti HDZ, i u raspravi o mojem odlasku rekla da mi je žao kao predsjednici Vlade i stranke te sam izrazila žaljenje ako je bila izrečena koja teška riječ - kazala je premijerka Jadranka Kosor nakon proslave 40. obljetnice varaždinskog Termoplina te dodala:

- Odmah sam se oglasila i na pitanje novinara treba li zabraniti rad SDP-a. Rekla sam ne i da to nikad nikome nije palo na pamet, nego se radilo o jednoj raspravi u kojoj su izrečene nevjerojatne optužbe na račun HDZ-a. I nevjerojatno je isto tako da zastupnik Stazić i njegovi kolege smatraju da mogu na čelu sa Zoranom Milanovićem opetovano, svakodnevno govoriti da je vrh HDZ-a, a to je čelništvo Vlade i Sabora, kriminalna organizacija i da na to nitko od nas ne smije ni pisnuti. Dakle riječ je zaista o jednoj netolerentnoj raspravi i načinu omalovažavanja drugih.

- I, svakako, dok se takva rasprava vodi u Parlamentu, pljušte različite vrste argumentacija. Ja se zauzimam za raspravu isključivo s činjenicama, a na uvrede, kvalifikacije, nastojanja da se sve ponizi i pretvori u prah i pepeo s kolegama iz stranke i vladajuće koalicije apsolutno ne pristajem - zaključila je Jadranka Kosor.

Ključne riječi

Komentara 74

UT
utatica
18:56 29.10.2010.

SDP-ovci misle da treba kriminalnoj organizaciji HDZ-u zabraniti rad HDZ-ovci misle da treba zločinačkoj i kriminalnoj organizaciji SDP-u zabraniti rad. Narod misli da treba i HDZ-u i SDP-u zabraniti rad.

AL
alapača
21:30 29.10.2010.

a kad te iste \'uvrede\' umjesto od esdepejaca u Saboru čujete od naroda s ulice (od koga su i potekle, samo ne s ulice nego ispred kućnih televizora) hoćete li narodu zabraniti političko djelovanje, Jaco?

PL
PLAVI9
19:40 29.10.2010.

Sta ste drugo ocekivali od njih \"Racanovi jurisnici\" kada ste im ko na dlanu dali Hrvatsku 1990 da ce oni otici sa vlasti milom kao vi????? To nema ni u Tunguziji sto HDZ radi i kako se ponasa Seks.Tito je bebica u pelenama za njega...ljudi probudite se prije nego vas DIKTATOR Seks pocne hapsiti .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije