intervju: Christian Schmidt

'Nisam pristaša Daytona 2, ali sam za to da sve republike bivše Jugoslavije budu primljene u EU'

08.10.2022.
u 15:26

Hrvatska treba unutar EU lobirati za BiH, treba ponekad i objasniti što je BiH

Komentara 9

Avatar Cantor
Cantor
16:08 08.10.2022.

Nisi ti niti pristaša Daytona 1....

PR
prajdali100
17:01 08.10.2022.

Poštovani gospodine Schmidt ! Vaše postavljenje na mjesto Visokog predstavnika u BiH treba aminovati Vijeće sigurnosti UN a ono to nije uradilo ! To je činjenica.Ne znam o čemu uopće pričate poštovani građanine SR Njemačke.

BR
Brandfackel2
07:49 09.10.2022.

Kokoši u Hrvatskoj imaju bolje kognitivne sposobnosti od ovog "visokog predstavnika". Probleme bi rješavao, kao što to "međunarodna zajednica" već godinama u stvari i radi, izjednačavanjem žrtve i zločinca. Po njegovoj imbecilnoj logici, nakon BiH i Srbije, treba primiti ii Rusiju u EU i NATO tako da smirimo tenzije na istoku... Ako se zarati između Ruande i Ugande, također ih ubrzanim procesom primiti u EU da se izbjegnu daljni sukobi... Napravimo od čitavog svijeta jednu veliku SFRJ, zajednicu nesuverenih naroda s lupežima i zločincima na vlasti čija perspektiva je krvoproliće tako da kugla zemaljska za par godina izgleda kao njen satelit mjesec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?