'CIKLON OLAF NAM KVARI LJETO'

Njemačka drama: Najveće europsko gospodarstvo šokirano tjednom crnih brojki

02.08.2024.
u 19:31

Njemačka bilježi pad BDP-a, rast nezaposlenosti, rast inflacije, smanjenje izvoza, krizu u građevinarstvu i autoindustriji

Ključne riječi

Komentara 21

DA
darwil
20:04 02.08.2024.

Baušteleri vračajte se doma,ima posla

Avatar ZLO
ZLO
11:05 03.08.2024.

To ti je kad ti zemlju vidi strani agent.

IG
IgorY
13:50 03.08.2024.

Što ne zaposle migrante ? Plaćaju cijenu onoga što su sami zakuhali. Tako i treba i neka im bude još i gore. Zaslužili su. Sve ovo što ima danas Europa dobrim dijelom su započeli Nijemci. Zato migranti uživaju. Sve imaju,maju, a raditi ne moraju. Prava uživancija. Siguran sam da on i ne misle da se događa išta loše. Dapače, što ih ima više njima je bolje. Važniji su postaju sve važniji faktor. Hoće li se Nijemci otrijezniti. Možda hoće, ako će im Sholz i društvo dati, jer Sholz i društvo su u stvari favoriti migranata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije