TRAŽI SE ZAOKRET

'Njemačka je pred kapitulacijom: sedam stvari koje se moraju odmah promijeniti'

27.08.2024.
u 13:53

Scholz i Merz, lideri vlade i oporbe, danas će održati novi sastanak o migrantskim politikama, što pokazuje koliko je ta tema postala važna u njemačkoj javnosti nakon što je terorist Islamske države Issa Al Hasan u Solingenu ubio troje ljudi i ranio osmero

Komentara 9

Avatar superhik74
superhik74
14:20 27.08.2024.

Po Annaleni Baerbock trebali bi napraviti zaokret za 360 stupnjeva, ha, ha, ha ... (Sto su i napravili zbog cega su u ovakovoj situaciji).

EJ
ejStef
14:22 27.08.2024.

Rano su se sjetili, rekli bismo sada kada se već rasplamsao požar... A gospodarstvo, mala konkurentnost i gubitak pozicije na globalnim tržištima, to ništa? S time i politika ima drastično manji utjecaj u svijetu. Sada je EU negdje već pao na možda 15% svjetskog BDP-a, a relativno nedavno je bio preko 30%, dok se nitko se više niti ne sjeća vremena kada je to bilo bliže 50%...

PD
plavi-devet
14:16 27.08.2024.

Da, Repubika Noz. Nozem prerezati vrative islamistima i bit ce mir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije