ŽENA JE UHIĆENA

Njemačka policija traga za tijelom bebe, sumnja se da ga je majka bacila u smeće

Ilustracija/Njemačka policija
Foto: ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
1/2
03.10.2024.
u 00:06

“Liječnici su iskazali sumnju na prijevremeni porod kod žene koja je primljena u kliniku”, rekao je glasnogovornik policije

Njemačka policija traga za tijelom bebe u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. Prema navodima njemačkih medija, postoji sumnja kako je majka mrtvo dijete bacila u kućni otpad u Marienheideu. Sumnje su se pojavile kada je žena primljena u bolnicu.

“Liječnici su iskazali sumnju na prijevremeni porod kod žene koja je primljena u kliniku u Gummersbachu u ponedjeljak”, rekao je glasnogovornik policije. Dok istražitelji tragaju za tijelom bebe, žena je uhićena, prenosi Fenix magazin.

GALERIJA Očaravajuće fotografije čarobnog oka Dalmacije: Prema legendi voda vrela skriva neprocjenjivo blago
Ilustracija/Njemačka policija
1/28

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije