ZAJEDNO U SMRT

Njemačka zgranuta: Tri djevojke zajedno su se ubile u šatoru

njemačka (1)
Screenshot
16.08.2011.
u 18:25

Pored šatora su pronašli dva oproštajna pisma, a treće u stanu u kojem živi najmlađa. Roditeljima najmlađe djevojke nisu poznata imena ostalih dviju.

Njemačka policija pronašla je tri mrtve djevojke u ponedjeljak oko 18 sati duboko u šumi kod mjesta Holdorf na sjeverozapadu Njemačke. Djevojke stare 16, 18 i 19 godina najvjerojatnije su umrle od udisanja dima, a u šatoru u kojem su bila tijela policajci su našli  ugljen i roštilj. Točan uzrok smrti utvrdit će obdukcijom u srijedu. Pored šatora su pronašli dva oproštajna pisma, a treće u stanu u kojem živi najmlađa. Roditeljima najmlađe djevojke nisu poznata imena ostalih dviju.

Šator su zapečatile ljepljivom trakom. Policija je izuzela računala i mobitele djevojaka te će ih pregledati kako bi pokušali otkriti kako su se djevojke upoznale i zašto su se ubile.

Djevojka (19) bila je smještena u psihijatrijsku bolnicu iz koje je pobjegla tijekom vikenda. Pokrenuta je velika potraga u koju su bili uključeni i helikopteri. Pronašli su ih prateći signal njihovih mobitela.

Šator je bio na području gdje je vojska ranije imala skladište oružja, prenosi Bild.de.

Ključne riječi

Komentara 24

OB
-obrisani-
23:37 16.08.2011.

Ima jedna planeta bez grabežljivaca ali je prilično daleko ako mi se posreći odosmo.

BO
bonsai
19:10 16.08.2011.

Njemacka u soku ? radi tri mrtve djevojke ?

KR
krilnik2
21:25 16.08.2011.

Hm, sve tri su mrtve, a najmladja zivi u satnu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije