HITNI SASTANAK

'Njemački problem su mladi Arapi i Afrikanci, koji imaju veliku sklonost nasilju'

28.08.2024.
u 19:36

– Pozivam vas da nam se pridružite u donošenju odluka koje će konzistentno pokušati spriječiti daljnje terorističke napade u našoj zemlji poput onog koji se dogodio u petak – rekao je vođa oporbe Friedrich Merz

Komentara 10

Avatar superhik74
superhik74
20:02 28.08.2024.

Njemacki problem su njemacki sluganski politicari koji sluze stranim interesima na stetu vlastitih gradjana, jer je Merkel uvela miljune tih "doktora i inzenjera" pa sada uzivaju posljedice.

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
20:19 28.08.2024.

Sad su uočili gdje je problem?! Ma bravo!

Avatar Croat
Croat
20:07 28.08.2024.

njemacki problem je njemacka vlada koja je sastavljena od propalih studenata i koja je dozvolila nekontrolirani ulazak muslimana koji slijede muhamedov put i kuran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije