Vinkovci

Njemački turistički agent oduševljen turističkom ponudom

centar
Goran Ferbezar/PIXSELL
16.10.2014.
u 08:11

Napomenuo je kako će u svojoj putničkoj agenciji ponuditi Vikend-aranžmane za destinaciju Vinkovci, Vukovar, Ilok

U sklopu pilot projekta Predsezona i posezona destinacije "Hrvatska 365", destinaciju Srijem i Slavonija, gdje su prijavljeni gradovi Vinkovci, Vukovar i Ilok, posjetio je Juan Rodrigez, agent jedne njemačke putničke agencije koji je tijekom trodnevnog boravka obišao ono najzanimljivije što turistima u posezoni nudi istok Slavonije.

- Gospodin Rodrigez je obišao grad uz pratnju turističkog vodiča Igora Vlašića, posjetio Gradski muzej i Hostel Slavonija, mjesto pronalaska Oriona. Nakon razgledanja i ručka u Hotelu Villa Lenije, posjetio je Acin salaš u Tordincima gdje je kušao rakiju i kulen. Nakon toga je posjetio konjički klub Eohippus gdje se uvjerio kako su ambijent i priroda odlični za odmor, jahanje i uživanje za djecu i odrasle. Dan smo kompletirali večerom u Lovačkom domu Kunjevci i noćenjem u Hotelu Admiral - kaže Marko Jureta, zamjenik direktorice vinkovačkog Turističkog ureda dodajući kako je njemački agent bio vrlo zadovoljan turističkom ponudom i da je uživao u posjetu Vinkovcima.

Napomenuo je kako će u svojoj putničkoj agenciji ponuditi Vikend-aranžmane za destinaciju Vinkovci, Vukovar, Ilok. Oduševljen je smještajem na Acinom salašu i drži kako bi se odmor u prirodi uz mogućnost raznih aktivnosti svidio njemačkim turistima. Posebno je bio oduševljen gastronomskom ponudom destinacije, gostoljubivim i opuštenim domaćinima.

Baroknu jezgru Vukovara je obišao u pratnji vodiča, prošetao je dunavskom obalom, posjetio mjesto sjećanja u vukovarskoj bolnici, Ovčaru, Memorijalno groblje, salaš Goldschmidt, a u Iloku hotel Dunav, Stari podrum, Principovac te srednjovjekovnu jezgru i dvorac. - Našu destinaciju, također u sklopu istog projekta, u prvoj polovici listopada posjetili i strani turistički novinari. Njih šestero, po dvoje iz Italije, Belgije i Velike Britanije je bilo u Vinkovcima i imali sličan program kao i agent iz Njemačke - dodaje Marko Jureta.

>> Lorencin istaknuo važnost stvaranja brenda obiteljskog smještaja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije