nasilna smrt

Noćni čuvar preminuo je od psihičke traume nakon tučnjave

'28.12.2012.,Vukovar - Nocas oko 23 sata nakon tucnjave u kafe baru Faces jedan od sudionika tucnjave zatrazio lijecnicku pomoc te u noci preminuo.  Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
Goran Ferbežar/Pixsell
29.12.2012.
u 12:44

Pojašnjeno nam je da je smrt nastupila zbog psihičke traume, a ne od ozljeda, no svejedno radi se o nasilnoj smrti jer je vremenski kontinuitet od zaprimljenih udaraca do trenutka smrti

Noćni čuvar iz Vukovara (50) koji je u noći na petak zatražio pomoć u vukovarskoj bolnici jer je zadobio udarce u tučnjavi u vukovarskom klubu Faces, umro je od infarkta izazvanoga udarcima koje je dobio, najviše po glavi, šakom i glavom 37-godišnjaka, također iz Vukovara, ali smrt je nasilna, neslužbeno doznajemo iz krugova bliskih istrazi. 

Pojašnjeno nam je da je smrt nastupila zbog psihičke traume, a ne od ozljeda, no svejedno radi se o nasilnoj smrti jer je vremenski kontinuitet od zaprimljenih udaraca do trenutka smrti. Marija Maja Barbarić, glasnogovornica PU vukovarsko-srijemske kaže da je kriminalističkim istraživanjem nad 37-godišnjakom utvrđeno da postoji osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo ubojstva pa je uz kaznenu prijavu, sat iza ponoći u subotu, priveden u Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru. No, zbog ispitivanja svjedoka koji tek slijede, nije mogla govoriti o detaljima tučnjave kao ni i motivima.

- Mogu samo potvrditi da je u svojstvu osumnjičenika noćas ispitan i da se radi o kaznenom djelu ubojstva - kratko je rekao Županijski državni odvjetnik Božidar Piljić.

>>Noćni čuvar, otac troje djece, preminuo nakon obračuna u klubu

Ključne riječi

Komentara 3

JO
johhan
13:09 29.12.2012.

..."radi se o nasilnoj smrti jer je vremenski kontinuitet od zaprimljenih udaraca do trenutka smrti. " ova rečenica je besmislena, jer, iako bombastična, ona ne govori o KOJEM vremenskom kontinuitetu se radi?

VO
vordag
15:12 29.12.2012.

Nikad mi nije bilo jasno kako može netko posijediti u jedan dan. Kosa nije živa, jel tako ???

FE
Felis
21:47 29.12.2012.

"umro je od infarkta izazvanoga udarcima koje je dobio, najviše po glavi, šakom i glavom 37-godišnjaka"... "Pojašnjeno nam je da je smrt nastupila zbog psihičke traume, a ne od ozljeda, no svejedno radi se o nasilnoj smrti jer je vremenskii kontinuitet od zaprimljenih udaraca do trenutka smrti." Infarkt nije psihička trauma već blokada cirkulacije u određenom dijelu organa (pretpostavljam srca, iako jasno u članku) Kod premlaćivanja nije rijetko stvaranje krvnog ugruška koji otputuje do srca, pluća ili mozga i uzrokuje infarkt. Novinar je vjerojatno pomiješao fizičku i psihičku traumu. Sućut obitelji stradalog i čitateljima Večernjeg uz ovakve novinare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije