Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam

Nositeljima seoskog turizma potpore od 10 do 30 tisuća kuna

jeleni
Dragutin Šantoši
11.11.2010.
u 16:38

- Potporu ćemo iskoristiti za radionice starih zanata u kojima ćemo mlađe polaznike podučavati vještinama tkanja, licitarskom zanatu, izradi predmeta od keramike, gastronomskim znanjima

Među devet nositelja razvoja seoskog turizma, čiji su predstavnici jučer s Turističkom zajednicom Virovitičko-podravske županije potpisali ugovore o nepovratnoj potpori u od 10 do 30 tisuća kuna, je i Pustara Višnjica.

- Potporu ćemo iskoristiti za radionice starih zanata u kojima ćemo mlađe polaznike podučavati vještinama tkanja, licitarskom zanatu, izradi predmeta od keramike, gastronomskim znanjima. Sve to temelji se na kulturnoj baštini ovoga kraja, a krajnji je cilj da proširimo i obogatimo cjelokupnu turističku ponudu, kaže mr. Ksenija Plantak, suvlasnica Pustare Višnjica.

Potpore će dobiti i Dražen Šafar, Zdenko Makovec, Branko Grilec, Ugostiteljstvo Repić, hotel Mozart, Zlatni klas, Jošavac i Zadruga Kaladić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije