NIJE MOGAO PRISTATI

Nova drama na Jadroliniji. Trajekt pun ljudi 40 minuta kružio oko Ista: 'Vraćamo se za Zadar'

Supetar: Trajekt Mljet čija se rampa otvorila u plovidbi privezan je u luci
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
16.10.2024.
u 15:31

"Na brodu 'Vladimir Nazor' došlo je do kvara električne instalacije koja se ne može otkloniti u plovidbi, te zbog toga nije obavljen iskrcaj na otoku Istu", izjavili su iz državne kompanije.

U posljednje vrijeme sve je više incidenata na Jadrolinijinim trajektima, a najnoviji se dogodio danas. Trajekt "Vladimir Nazor", koji redovito prometuje na liniji Zadar-Premuda, 40 minuta je kružio u uvali Kosirača kod otoka Ista.  

 "Mislim da se ne mogu spustiti rampe, trajekt je pun vozila i ljudi. Nakon što se vrtio u krug, okrenuo se i vratio prema Zadru", ispričao je za 24sata jedan od čitatelja koji je pratio situaciju.

Kontaktirali smo Jadroliniju koja je za Večernji list potvrdila kako uzrok incidenta nije pad rampe već kvar na električnim instalacijama broda. "Na brodu 'Vladimir Nazor' došlo je do kvara električne instalacije koja se ne može otkloniti u plovidbi, te zbog toga nije obavljen iskrcaj na otoku Istu", izjavili su iz državne kompanije. Trajekt je potom krenuo prema Zadru, gdje bi trebao stići oko 16:30 sati. Jadrolinija je obavijestila putnike da će brod "Bartol Kašić" preuzeti liniju, vozila i putnike, poručuju iz Jadrolinije. 

>>> FOTO Ovo su najveće trajektne nesreće u Hrvatskoj

Supetar: Trajekt Mljet čija se rampa otvorila u plovidbi privezan je u luci
1/23
Ključne riječi

Komentara 13

NK
Najam krova
15:53 16.10.2024.

Ovo je nered, nerad i uhljebništvo.

ZU
Zoran Un
15:46 16.10.2024.

Jadoilnija

Avatar Panda13
Panda13
15:52 16.10.2024.

Nema veze to s ministrom, nema više pravih majstora koji su održavali trajekte, stari majstori otišli u penziju a ovi novi mladi mehaničari nemaju još tolko iskustva. A vi bi samo mjenjali direktore i ministre, znači ja razjaham viličar naa poslu jer dobro ga ne održavam i zacvika i sad necu bit kriv ja , nego direktor ...svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije