PONESITE KIŠOBRANE

Čekate Novu godinu na otvorenom? Evo kakvo će biti vrijeme...

Nova godina
Foto: Sanjin Strukić/PIXSEL
1/9
29.12.2017.
u 09:44

Temperature neće biti u minusima, ali...

Nakon iznadprosječno toplog Božića, za sve one koji će Novu godinu provesti na otvorenom stižu dobre vijesti - temperature neće biti u minusima.

U Zagrebu će se temperature kretati od 10 Celzijevih stupnjeva danju i samo 2 Celzijeva noću. Vjetar će s jugozapadnog okrenuti na sjeverozapadni, a u ponedjeljak, 1.1. padat će kiša, pa na doček ne zaboravite ponijeti kišobrane.

Foto: DHMZ

 

U Osijeku će se temperature kretati od najviših 11 do najniža 2 Celzijeva stupnja. U ponedjeljak se također očekuje kiša, ali vjetar će oslabjeti.

Foto: DHMZ

 

U Rijeci se očekuje jaka kiša, uz temperature od 5 do 11 Celzijevih. Vjetar će s jugozapadnog okrenuti na južinu.

Foto: DHMZ

 

I u Splitu je moguća kiša, uz temperature od 6 do 12 Celzijevih. Vjetar će s jugoistočnog okrenuti  na istočni.

Foto: DHMZ

Komentara 1

VI
Vito
11:01 29.12.2017.

Pogledajte na yr.no kakvo će biti vrijeme po cijelom svijetu u slijedećih 10 dana. __ Možete birati bilo koje mjesto ili kontinent. __ Tamo možete vidjeti prognozu za sva hrvatska mjesta, naselja, gradove, ne samo one koje vam nudi "večernjak".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije