Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova meme kriptovaluta sa temom psa koristi P2E komponente - PlayDoge postiže 5 milijuna dolara u živahnoj pretprodaji

PlayDoge
01.07.2024.
u 09:25

Meme token Play-to-Earn (P2E) PlayDoge ($PLAY) ima sjajan početak, premašujući prag od 5 milijuna dolara tijekom svoje pretprodaje.

Sa 200 tisuća dolara prikupljenih u samo nekoliko minuta nakon početka aktivnosti prikupljanja sredstava krajem svibnja, PlayDoge jasno ima potencijal postati sljedeća velika meme kriptovaluta.

Ovaj porast interesa investitora može gurnuti PlayDoge u konkurenciju s, ili čak nadmašiti kompanije poput Floki ($FLOKI)

Meme tokeni i igre, posebno igre iz 90-ih, su dvije izuzetno popularne teme koje PlayDoge kombinira. Omogućuje korisnicima da se igraju, brinu o virtualnom Shiba Inu psu na način Tamagotchija, dok istovremeno zarađuju native $PLAY token kao nagradu.

Pretprodaja još uvijek traje za one koji žele biti prvi koji igraju igru, ali cijena raste svaki dan.

Potencijalni investitori još uvijek mogu kupiti tokene po trenutnoj niskoj cijeni od 0,0051 dolara prije nego što cijena poraste na 0,00512 dolara tijekom sljedeće faze pretprodaje.

Posjetite PlayDoge


PlayDoge dominira tržištem kriptovaluta s temom pasa, prikupljajući milijune

Nije tajna, za one koji nisu upoznati s kriptovalutama, da su meme tokeni imali fenomenalnu godinu, s vrijednošću od preko 60 milijardi dolara u jednom trenutku.

Od početka godine, meme kriptovalute poput Dogecoin ($DOGE), Shiba Inu ($SHIB) i Pepe ($PEPE) dramatično su porasli, s povećanjem od 32,19%, 63,22% i 702,31% redom.

Dodatno, Dogwifhat ($WIF) je porastao za nevjerojatnih 550,80%, dok je Floki ($FLOKI) skočio za 336,39%.

Svi ovi tokeni su doživjeli gubitke tijekom posljednjeg mjeseca, osim $PEPE, koji je stabilno porastao za 29,3% i jedini je iz top pet koji nije povezan s psima.

Stoga, dok ostatak čopora pasa tone, PlayDoge zarađuje milijune.

Ovaj uzorak ukazuje da tržište možda traži novi token s temom psa koji je korisniji, a PlayDoge definitivno zadovoljava tu potrebu svojom igrom sličnom Tamagotchiju i uključuje značajke play-to-earn (P2E).


PlayDoge vraća slavu Tamagotchiju!

Voljeni klasični prijenosni igrački Tamagotchi iz 1990-ih se vraća, a PlayDoge ga poboljšava!

Dodavanjem kriptovalutnih mogućnosti putem svog $PLAY tokena - koji pokreće in-game ekonomiju i pohranjuje vrijednost koja se može razmjenjivati na većem tržištu kriptovaluta - PlayDoge je značajno unapređenje u odnosu na Tamagotchi.

Brinući se o njihovim virtualnim Shiba Inu psima i sudjelovanjem u minigames unutar nadolazeće mobilne aplikacije, igrači mogu zaraditi $PLAY tokene. Elite igrači također mogu osvojiti dodatne nagrade plasiranjem visoko na ploči za rejting igre.

Međutim, za razliku od originalnog Tamagotchija, korisnici neće morati kupiti uređaj da bi počeli igrati jer će aplikacija biti besplatno dostupna na App Store i Google Play Store.

Zanimljivo je da je Tamagotchi bio jedna od prvih digitalnih igara usredotočenih na djevojčice kada je izašao, sukladno trendu preuzimanja PlayStation konzola u odjelu za dječake u trgovinama poput Toys R Us.


Može li PlayDoge privući više ženskih investitora i korisnika čineći isto za kriptovalute?

Nije nemoguća misao. Sa svojim šarenim, 8-bitnim sučeljem, nostalgičnim privlačenjem i financijskim poticajima, PlayDoge može biti sljedeća velika stvar u kripto igrama - moderna, zarazna alternativa Tamagotchiju.

Enormno tržište za PlayDoge stvoreno rastom interesa za klasične i remake igre Pogotovo među milenijalcima igračima koji vole klasične igre koje su igrali dok su odrastali, sektor retro igara je u usponu.

Zapravo, anketa Express VPN-a otkrila je da 79% igrača i dalje redovito igra stare igre, što dokazuje njihovu privrženost prošlim erama gaminga.

Osim ovog stalnog interesa za klasične igre, tržište remake igara također cvjeta; prodaja digitalnih konzola u prvom mjesecu se udvostručila od 2018. do 2020. godine, dosegnuvši 8 milijuna dolara.

Igrači su privučeni kako vintage, tako i remake igrama; prošla godina čak je nazvana "zlatnim dobom remake igara".

Sa svojim povoljnim položajem u oba tržišta, PlayDoge može privući novi val korisnika kriptovaluta.

Ovo bi učvrstilo poziciju PlayDoge-a kao lidera u industriji P2E i meme kriptovaluta, značajno povećavajući njegovu vrijednost.

Stoga, prema ReadWrite, to je jedan od trija pasa kriptovaluta s potencijalom 100x. I Cryptonews je izrazio ovu stavku na svom YouTube kanalu:


Kupite $PLAY tokene tijekom njegovog pretprodajnog razdoblja prije Binance listinga

Budući da se PlayDoge temelji na Binance Smart Chainu, tim za listanje na Binanceu, najvećoj centraliziranoj burzi na svijetu, zainteresiran je za njega.

Porast likvidnosti trgovačkih parova na uglednoj centraliziranoj burzi poput Binancea mogao bi gurnuti cijenu $PLAY-a na neviđene visine.

Međutim, 4,7 milijardi tokena namijenjenih pretprodaji brzo se prodaju, pa vrijeme istječe.

Osim što profitiraju od jeftinih troškova pretprodaje, investitori također koriste mogućnost stakinga PlayDoge-a, koji trenutno nudi izvanrednu godišnju stopu prinosa (APY) od 134%, kako bi generirali pasivni prihod.

Do sada je stavljen 119 milijuna tokena, što pokazuje želju za dugotrajnom podrškom projektu.

Dodatno, investitori mogu osjetiti dodatnu sigurnost znajući da je pametni ugovor PlayDoge-a prošao detaljan pregled od strane SolidProof-a.

Pridruživanje pretprodaji je jednostavno; samo povežite svoj novčanik i koristite BNB, ETH ili USDT za kupnju $PLAY tokena. Također su prihvaćene bankovne kartice.

Pridružite se PlayDoge zajednicama na Telegramu i X kako biste ostali informirani o najnovijim vijestima i inicijativama tvrtke.

Nikad nije bio bolji trenutak za pratnju igara poput PlayDoge-a, s obzirom na rastuću popularnost retrogaminga i meme kriptovaluta koje su i dalje glavni fokus pažnje za trgovce kriptovalutama. Kupite unaprijed kako biste izbjegli razočaranje.

Posjetite PlayDoge

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije