Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mate mijić

Nova slika Starog kontinenta: Selo gori, a baba gasi požar dizelom koji više ne smije ulijevati u auto

27.01.2024.
u 15:40

Je li mladima najlakše prodati Europu po mjeri Von der Leyen? Potpredsjednik Komisije Margaritis Schinas iznio je nedavno ideju da bi Taylor Swift na svojoj europskoj turneji ovoga proljeća trebala pozivati mlade i one koji se tako osjećaju pa pohode njezine koncerte na izlazak na izbore za Europski parlament.

Komentara 8

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
21:24 27.01.2024.

Europske institucije okupirali su i zarobili progresivisti i globalisti.

XM
Xman
17:54 27.01.2024.

EU je totalno izgubila kompas i ide ka unistenju evropskih drzava ,promjena demografske strukture sa ovolikim imigrantima ce unistiti kulturu ,vjeru ,tradiciju evrope i nece biti povratka na staro ukoliko se vecina ilegalaca nevrati u domicijelne zemljee;Treba pogledati DW dokumentarac na YOU TUBE ( ali je na engleskom) koji je pokazao sta se desilo sa Svedskom tamo otprilike pocetkom 60 tih god pa do danas .Strasno ,tada je bilo oko 2% stranaca a danas oko 20% .Drzava je totalno kolapsirala i nevide izlaz iz situacije u kju su upali i to sve zbeog stranaca a to je sada problem u svim veodecim zemljama EU.

Avatar Pero
Pero
01:04 28.01.2024.

Mate Mijic je sramota, Putinov "suvereni balkanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije