Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultni lokal

Nova urnebesna objava iz osječkog kafića: "Više ne tražimo vlasnike, sada dijelimo..."

Foto: Facebook/Screenshot
1/2
09.05.2024.
u 13:01

Nakon što su apelirali na svoje goste da dođu po već dugo zaboravljene bicikle, iz Balota stiže nova "akcija" - pokupite kišobran

Nakon što su nasmijali internet apelom na goste da dođu po svoje već dugo zaboravljene bicikle, iz kultnog osječkog kafića Balote stiže nova "akcija" - pokupite kišobran.

Naime, proteklog su vikenda "zapalili" društevne mreže objavom na Facebooku: "Dragi gosti, lijepo vas molimo da dođete po svoje bicikle jer nam treba prostora za primitak robe Smijete se napiti jedan dan i izgubiti memoriju, al' tjedan dana je već za hospitalizaciju". Kako su kasnije izvijestili, samo je jedan vlasnik došao po svoj bicikl, i to njihov vlastiti konobar, kojega su po vozilo dovezli mama i tata. Sad se rješavaju desetak zaboravljenih kišobrana.

"Udomi - ne kupuj! Konačno smo došli pameti, više ne tražimo vlasnike, sada dijelimo. Naručiš dvije cuge i biraš kišobran po izboru. Uđeš, exiraš, ponoviš se!", stoji u novoj objavi.

 

POVEZANI ČLANCI:

Balote su vjerojatno najstariji osječki ugostiteljski objekt koji jedini u kontinuitetu, bez dana zatvaranja, radi već više od pola stoljeća. I cijelo je vrijeme u vlasništvu iste obitelji, Lišnić. idejni mu je začetnik Miljenko Lišnić koji je sredinom 60-ih godina prošlog stoljeća stigao iz Vrpolja kod Splita u Osijek služiti vojni rok. Toliko mu se svidjelo u Donjem gradu da je pronašao tada malu ruševnu kućicu i na njezinu mjestu je sa suprugom, koja mu se pridružila u Osijeku, sagradio "Balote".

VIDEO Tko to tamo pliva? Leđna peraja viri iz mora...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije