popeo se na vagon

Nova tragedija u Vinkovcima! Dječaka ozlijedio strujni udar

željeznički kolodvor vinkovci,željeznica,pruga,tračnice
Goran Ferbežar/PIXSELL
18.06.2013.
u 11:11

Dječak je zbog izloženosti strujnom udaru zadobio opekline drugog i trećeg stupnja

Dvadesetak dana nakon što je teško opečen 11-godišnjak iz Vinkovaca kada se popeo na zaustavljeni teretni vagon i zahvatio ga strujni udar, sinoć se dogodila gotovo ista nesreća i na gotovo istom mjestu.

Sinoć oko 20.30 sati kod pješačkog nathodnika iznad željezničkih pruga 15-godišnjak iz Vinkovaca popeo se na zaustavljeni vagon te ga je zahvatio strujni udar i bacio na tlo. Dječak je zadobio opekline drugog i trećeg stupnja i zbrinut je u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, ali neslužbeno doznajemo da je zbog težine ozljeda prevezen u Dječju bolnicu u Klaićevoj u Zagrebu.

Dječak koji je prije 20-ak dana imao gotovo istu nesreću i zadobio opekline na više od 70 posto tijela uspješno se oporavlja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije