Natječaj

Nova TV nudi Novu sport, Merlići Obiteljsku televiziju, RTL Kockicu

'05.11.2010., Zagreb - Prva emisija finala showa Supertalent. Dubravko Merlic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
16.11.2010.
u 16:13

Hrvatski olimpijski odbor, odnosno HOO TV, ponudio je Sportsku televiziju. Vijeće za elektroničke medije tri nova koncesionara izabrat će u roku od mjesec dana.

Za još tri nova specijalizirana TV kanala, ali u multipleksu D, natječe se osam ponuđača. To su: Nova TV (nudi sportski kanal Nova sport), RTL (zainteresiran za dječji program RTL Kockica), GRP Media Ivana Ćalete svoju šansu vidi u Zabavnom programu Mega, dok iza Novog kanala stoje Dubravko Merlić i Željka Ogresta s prijedlogom Obiteljske televizije.

Hrvatski olimpijski odbor, odnosno HOO TV, ponudio je Sportsku televiziju, Kapital Net opet se natječe s Informativno-gospodarstvenim programom, Autor predlaže glazbeni program naziva CMC, a Mantura želi zabavno-turistički program Kanal 5 regional. Vijeće za elektroničke medije tri nova koncesionara izabrat će u roku od mjesec dana.

Komentara 1

AW
awatar
22:20 17.11.2010.

daj bože da bude napokon sporta...palac gore za Nov@Sport i HHO i naravno za CMC....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije